Heist

Did somebody break the share? :confused:

No luck yet, the creds seem useless

lets see if my CCNA actually helps me!

Good luck :slight_smile: Have fun!

Able to use creds elsewhere but service doesn’t appear to be working properly

Type your comment> @CryptoCat said:

Able to use creds elsewhere but service doesn’t appear to be working properly

creds works no where , works one place but no access.

so the creds are a rabbithole?

Type your comment> @salute101 said:

Type your comment> @CryptoCat said:

Able to use creds elsewhere but service doesn’t appear to be working properly

creds works no where , works one place but no access.

I imagine the creds are for when you get local access then ssh to the router/default gateway, curious how that will assist on root access (if that is even the correct path) - could be a rabbit hole!

Type your comment> @salute101 said:

Type your comment> @CryptoCat said:

Able to use creds elsewhere but service doesn’t appear to be working properly

creds works no where , works one place but no access.

May not be able to retrieve anything from the service but the credentials are certainly valid and working…

I wonder where can I also try the creds, I couldn’t find the email address for login.php

Type your comment> @c0d3Ninja said:

I wonder where can I also try the creds, I couldn’t find the email address for login.php

you can always try to log as guest

I got the creds but they don’t work anywhere. What am I missing? Also can’t log in as guest

Type your comment> @m4xp0wer said:

I got the creds but they don’t work anywhere. What am I missing? Also can’t log in as guest
for guest login just click on Login as guest :wink:

Type your comment> @b4nna said:

Type your comment> @m4xp0wer said:

I got the creds but they don’t work anywhere. What am I missing? Also can’t log in as guest
for guest login just click on Login as guest :wink:

Well yeah, that’s where I got the credentials from haha. Are you referring to something else?

Type your comment> @m4xp0wer said:

Type your comment> @b4nna said:

Type your comment> @m4xp0wer said:

I got the creds but they don’t work anywhere. What am I missing? Also can’t log in as guest
for guest login just click on Login as guest :wink:

Well yeah, that’s where I got the credentials from haha. Are you referring to something else?

Did you further process those credentials btw?

Type your comment> @nospace said:

Type your comment> @m4xp0wer said:

Type your comment> @b4nna said:

Type your comment> @m4xp0wer said:

I got the creds but they don’t work anywhere. What am I missing? Also can’t log in as guest
for guest login just click on Login as guest :wink:

Well yeah, that’s where I got the credentials from haha. Are you referring to something else?

Did you further process those credentials btw?

I did, but now what? Tried all the low ports, is it one of the really high ones?

Type your comment> @nospace said:

Type your comment> @m4xp0wer said:

Type your comment> @b4nna said:

Type your comment> @m4xp0wer said:

I got the creds but they don’t work anywhere. What am I missing? Also can’t log in as guest
for guest login just click on Login as guest :wink:

Well yeah, that’s where I got the credentials from haha. Are you referring to something else?

Did you further process those credential
Yes I did and tried those everywhere. I guess I’m blind lol

was just wondering. i’m not any further (yet) :neutral:

Slowly learning to be more thorough. Enumerate, enumerate, again, then enumerate some more. Not done yet but making progress

.